Ponteggio tubo e giunto

Semplice, particolarmente versatile ed economico consente l’aggancio dei componenti tramite giunti ortogonali.

Caracteristicile sistemului sunt:

  1. Otel: S235JR;
  2. Morseta: Otel presat la rece de inalta rezistenta; tropicalizat;
  3. Tubulatura: vopsit si zincat, disponibil in diferite lungimi;
  4. Diametru: 48,3mm x 3,20mm.

Ponteggio a tubo e giunto

Utilizarea acestei schele variază de la construcții civile la industriale cu soluții permise în autorizațiile ministeriale: recuperarea artefactelor, structurilor de susținere, rigidizarea și armarea clădirilor nesigure, întreținerea și restaurarea lucrărilor arhitecturale deosebit de complexe sau extrem de degradate.

Schelele tuburi și articulații reprezintă răspunsul ideal pentru lucrările de construcție sau întreținere, în care avantajele economiei sunt combinate cu siguranța și calitatea, în deplină conformitate cu reglementările actuale.

Descarca aplicatia
Condor Formwork

Download Condor Formwork AR App

Suntem Sociali

Consultanță Tehnică

Tehnicienii CONDOR, printr comunicarea constantă cu managerii de șantier și managerii tehnici, oferă consultanță tehnică în vederea identificării produsului sau combinației de produse cele mai potrivite nevoilor specifice, dând viață soluțiilor tehnice realizate datorită atributului de modularitate a sistemelor marca CONDOR și activitatea continuă a departamentului de Cercetare și Dezvoltare.

APELEAZĂ LA EXPERȚII NOȘTRI
  • Urmărește CONDOR online
data scad: 1624665600

Acest site folosește cookie-uri tehnice, analitice și terțe părți. Continuând să navigați, acceptați utilizarea cookie-urilor.

Afla mai multe