Despre noi

Cine suntem

 

CONDOR

Condor este una dintre principalele companii europene producatoare de sisteme de schele, cofraje si sprijiniri, sisteme de ultima generatie ce pot fi utilizate atat pentru constructii si renovari cat si pentru alte domenii, cum ar fi  divertisment si evenimente publice, constructii navale, petrol & gaze naturale si intretinere industriala. Expansiunea continua a companiei la nivel mondial prin filialele sau parteneriatele locale a condus la deschiderea sediului din Romania intr-un parteneriat strategic cu Italia Star Com Due S.R.L., sediu care va gestiona dezvoltarea vanzarilor si a inchirierilor la nivel local in Romania, Ungaria, Bulgaria si Rep.Moldova.

Tehnologia

Modularitatea schelelor si cofrajelor CONDOR ofera solutii de proiectare extreme si geometrii complexe tot mai des intalnite la nivel mondial.

Cercetare si dezvoltare

Atentia continua din partea Centrului de cercetare si dezvoltare CONDOR pentru siguranta operatorilor la inaltime a condus la dezvoltarea schelelor RISK FREE

Calitate

Calitatea produselor este garantata de certificarea ISO 9001 si certificarea ISS a proceselor de sudare. Sisteme automate de control numeric.

Formare & Siguranta

Cursuri de formare organizate periodic de catre tehnicieni CONDOR cu sprijinul profesionistilor si al organismelor externe, cu un accent specific pe siguranta la locul de munca.

Pilonii ofertei noastre

Abordarea orientata spre servicii care plaseaza clientul impreuna cu nevoile sale in centrul propriei afaceri, se bazeaza pe doi piloni fundamentali: Centrul de Cercetare si Dezvoltare si Biroul Tehnic.

Tehnicienii CONDOR, printr-o comunicare constanta cu managerii de santier si managerii tehnici, ofera consiliere tehnica menita sa identifice produsul sau combinatia de produse cele mai potrivite nevoilor specifice, dand viata solutiilor tehnice realizate datorita atributului de modularitate a sistemelor marca CONDOR si activitatii continue de cercetare si dezvoltare.

Un serviciu fara frontiere

Garantam fiecarui client solutii rapide indiferent de tipul proiectului , solutii adecvate si optimizate din punct de vedere tehnic si financiar.

O echipa de tehnicieni profesionisti si dinamici, gata sa ajunga la orice santier, garanteaza asistenta la fata locului in timp ce logistica organizeaza toate fazele transportului de marfuri, de la expediere pana la colectare, oferind asistenta pentru orice proceduri vamale.

Transport mai sigur datorita ambalajului standard optimizat. Informatii disponibile in timp real datorita parteneriatelor consolidate cu companiile de transport

O privire spre viitor

Caracterizat de o puternica vocatie pentru internationalizare, CONDOR a inceput in 2006 sa patrunda pe noi piete din Europa odata cu achizitionarea ALTIMAT, o companie franceza de servicii cu peste douazeci de ani de istorie, care a fost urmata de inaugurarea sucursalei franceze CONDOR FRANCE.

In august 2008, sosirea in Balcani odata cu achizitionarea pachetului de control al ITALIMPEX, o companie bosniaca de import-export care comercializeaza produse si materiale pentru constructii, dupa care, in 2009, a urmat deschiderea sucursalei din Belgrad. 2012 marcheaza deschiderea sediului din Alger, care avea sa fie urmat de sediul din Dubai.

In prezent, pozitionat printre principalii lideri de piata in scenariul intern si international, CONDOR este prezent nu numai in Europa, ci si in Africa si Orientul Mijlociu. Obiectivul principal este consolidarea prezentei sale in zonele geografice in care compania creste rapid – in special Africa si Orientul Mijlociu – fara a neglija Italia.

Viitorul apropiat va marca si intrarea in India, America de Sud si Australia, gratie unor importante acorduri comerciale semnate cu operatori locali influenti.

Descarca aplicatia
Condor Formwork

Download Condor Formwork AR App

Suntem Sociali

Consultanță Tehnică

Tehnicienii CONDOR, printr comunicarea constantă cu managerii de șantier și managerii tehnici, oferă consultanță tehnică în vederea identificării produsului sau combinației de produse cele mai potrivite nevoilor specifice, dând viață soluțiilor tehnice realizate datorită atributului de modularitate a sistemelor marca CONDOR și activitatea continuă a departamentului de Cercetare și Dezvoltare.

APELEAZĂ LA EXPERȚII NOȘTRI
  • Urmărește CONDOR online
data scad: 1624665600

Acest site folosește cookie-uri tehnice, analitice și terțe părți. Continuând să navigați, acceptați utilizarea cookie-urilor.

Afla mai multe