Solutii

Construction Equipment for sale and rent: wall and slab formwork, traditional and multidirectional scaffolding, galleries and stages for events, props, fencing systems and trench shoring.

Construction Equipment for sale and rent: wall and slab formwork, traditional and multidirectional scaffolding, galleries and stages for events, props, fencing systems and trench shoring.

Cofraje pentru Pereți

Sisteme avansate de cofraj pentru construcția de structuri pentru pereți în general. Alege inovația tehnologică a cofrajelor modulare pentru beton armat Condor: sisteme de cofraje cu grinzi, cofraje metalice, cofraje circulare.

Cofraje pentru Planșee

Cofrajele Condor pentru Poduri au cele mai bune aspecte în luminozitatea, modularitatea și calitatea înaltă a finisajelor. Solicitați informații și testați sistemele noastre de cofraj. Profesionalism și competență la dispoziția dumneavoastră!

Consolidari Maluri

Concepute pentru a satisface diferite nevoi de șantier, Ranforsările Condor pentru săpături și canalizări garantează siguranță, productivitate și flexibilitate.

Schele

Producție și vânzare de schele de construcții CONDOR. Testați calitatea și siguranța schelelor noastre cu elemente din oțel: sistem de țevi și articulații, sistem de cadru prefabricat, sistem modular de schele multidirecționale, plăci de punte.

Structuri de Sustinere

Structuri de sprijin pentru piese turnate, viaducte și plăci care satisfac orice necesitate. Sisteme de sprijinire realizate conform calculelor de proiectare bazate pe necesitățile șantierului și capacități.

Structuri pentru Evenimente

Modularitatea schelelor Condor Multicom permite construirea: Acoperișuri de schele și poduri, scene, tribune, turnuri audio | lumini | regie, scări publice și pasarele. Echipamente și accesorii disponibile pentru închiriere.

Descarca aplicatia
Condor Formwork

Download Condor Formwork AR App

Suntem Sociali

Consultanță Tehnică

Tehnicienii CONDOR, printr comunicarea constantă cu managerii de șantier și managerii tehnici, oferă consultanță tehnică în vederea identificării produsului sau combinației de produse cele mai potrivite nevoilor specifice, dând viață soluțiilor tehnice realizate datorită atributului de modularitate a sistemelor marca CONDOR și activitatea continuă a departamentului de Cercetare și Dezvoltare.

APELEAZĂ LA EXPERȚII NOȘTRI
  • Urmărește CONDOR online
data scad: 1624665600

Acest site folosește cookie-uri tehnice, analitice și terțe părți. Continuând să navigați, acceptați utilizarea cookie-urilor.

Afla mai multe