Sistem Acoperis Rooftop

ROOFTOP este un sistem de acoperis modular, proiectat cu strat dublu ideal pentru evenimente sau pentru a proteja un santier de constructii. Daca un santier este protejat, nu vor exista livrari intarziate din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile. Structura este realizata cu grinzi portante din aluminiu modulare inalte de 74 cm, cu ghidaje integrate pentru inserarea elementelor de acoperire din PVC.

Grinzile de sustinere sunt conectate prin diagonale cu o distanta constanta de 2,5 metri formand o retea de 250 × 200 cm. Montantii si diagonalele sunt pozitionate intr-o pozitie mai joasa decat structura acoperisului pentru a evita neregulile din acoperis. Structura integrala este livrata in mai multe bucati pentru a facilita manipularea si transportul. Placile de acoperire, de 2 m latime, realizate din 650 g / m2, PVC rezistent la foc clasa 2, au clapete laterale glisante in sistemul de sine si invelisuri de capat pentru fixarea tuburilor de tractiune ale placilor: sunt special concepute pentru a evita apa infiltratii de apa. Fixarea placilor de acoperis la elementele terminale ale acoperisului are loc utilizand un sistem practic de tevi de cuplare rapida si clichete de 80 sau 120 cm lungime: un clic si acoperisul este imediat acoperit!

Modularitatea sistemului va permite sa construiti o lungime de pana la 24 de metri. Acest sistem usor si functional de tabla de acoperis permite o reducere considerabila a timpilor de asamblare. ROOFTOP poate fi fixat pe orice tip de schele sau turn de sustinere.

Descarca aplicatia
Condor Formwork

Download Condor Formwork AR App

Suntem Sociali

Consultanță Tehnică

Tehnicienii CONDOR, printr comunicarea constantă cu managerii de șantier și managerii tehnici, oferă consultanță tehnică în vederea identificării produsului sau combinației de produse cele mai potrivite nevoilor specifice, dând viață soluțiilor tehnice realizate datorită atributului de modularitate a sistemelor marca CONDOR și activitatea continuă a departamentului de Cercetare și Dezvoltare.

APELEAZĂ LA EXPERȚII NOȘTRI
  • Urmărește CONDOR online
data scad: 1624665600

Acest site folosește cookie-uri tehnice, analitice și terțe părți. Continuând să navigați, acceptați utilizarea cookie-urilor.

Afla mai multe